Følelsene våre

... de betyr egentlig ALT!

For hva skjer egentlig inni oss når vi ser på bilder? Jo, vi kjenner ofte på følelsene det bildet gir oss. Selvsagt kan vi tenke at et bilde er et fint bilde uansett, men hvis selve opplevelsen av det som skjedde når bildet ble tatt ikke var noe særlig, så er det dessverre ofte den følelsen vi sitter igjen med. Det må jo definitivt være litt kjedelig å sitte igjen med superfine bilder som man kanskje nesten bare blir i dårlig humør av å se på fordi man hadde en dårlig opplevelse. Så hva kan jeg gjøre med det? Jo, jeg kan gjøre så godt jeg kan for å få deg til å slappe av og føle deg komfortabel når vi tar bildene, for målet er at det skal føles mer ut som du henger med en venn som du kan ha det gøy med. For hvis du klarer å slappe av å ha det gøy mens vi tar bilder, ja, da er det da magien gjerne oppstår.

Bryllupsfotograf - Fotostorie - Brudepar i blomstereng
Forlovelsesfotografering i solnedgang
Familiefotograf - Fotostorie - Liten familie med baby som ler i lufta
Forelsket brudepar på bryllupsfotografering
Hendene til forlovet kjærestepar
Mor og datter

Når jeg sier magi, så mener jeg egentlig at det er først er når man tør å være seg selv at man tør å vise ekte følelser. Følelser er nemlig en ting som ser utrolig bra ut og som jeg alltid streber etter å fange i mine bilder. Mitt mål er derfor at du skal få minner av øyeblikk som viser følelser og som kanskje får deg til å føle litt av hvordan det var når du ser på dem. Det handler om at du skal føle deg bra når vi tar bildene, enten det er bryllupsdagen din eller at du akkurat har fått en bitteliten nyfødt baby. Det handler om hele opplevelsen! Uansett hva som er anledningen så er det mye større sjanse for at du blir fornøyd med resultatet hvis du føler deg bra underveis. Derfor vil jeg gjøre mitt aller beste for å få til nettopp det!🧡

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!