Fotograf Taran Gjøystdal i Fotostorie
Nære og hjertevarme portretter i øyeblikket

Prisbelønt familie- og bryllupsfotograf

Med litt ekstra kjærlighet for lekne og uhøytidelige par og familier
Har du sett deg litt rundt på siden min?

Det å fortelle deres historie med kameraet, uansett om det er små eller store begivenheter som bryllup, nyfødte babyer, store mager eller hverdagsmagi, det mener jeg er viktig. Jeg vil derfor gjerne være med på å stoppe tiden så du kan ta med deg minnene videre i livet. De minnene som du sitter igjen med når du er gammel og grå og ser tilbake på et levd liv. Hvorfor?

Det er mulig at det kanskje det er litt klisjé, men jeg forsto virkelig hvorfor bilder er så utrolig viktige da søsteren min fikk kreft i ung alder. Hun ønsket at jeg skulle ta familiebilder av dem før hun tok vekk alt håret sitt like før behandlingen startet. Det var skikkelig vanskelig og samtidig veldig fint å ta de bildene selv om det langt i fra er de beste jeg har tatt. Heldigvis ble hun frisk, men det fikk meg uansett i stor grad til å tenke over hvorfor vi tar bilder og hvorfor de bildene vi har betyr så utrolig mye for oss. I bunn og grunn så er det egentlig det eneste vi sitter igjen med bortsett fra de minnene vi har oppi hodet. For hva tar du frem hvis du savner noen du er glad i? Eller bare vil mimre om det som en gang var? Jo, bilder.

Bilder av øyeblikk man ikke kan gjenoppleve, men som gjør at du kanskje husker litt bedre nettopp fordi du kan se hva som skjedde. Noen ganger er det til og med sånn at du nesten kjenner på kroppen akkurat hvordan det var og hvordan det føltes. Bilder varer lenger enn det vi gjør selv, og da gjør øyeblikkene det også.

Ønsker du deg bilder som forteller en liten del av deres historie? Ta gjerne kontakt! Jeg gleder meg skikkelig til å høre fra deg!🧡

Fotograf Fotostorie går med kamera i hånda
Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!