Bryllup- og livsstilsfotograf

Bedriftsfotografering

Priser

Oppstartpris første time 2000 kr. eks. mva.

Pris per ekstra time 1500 kr. eks. mva.

Pris på bilder/bildepakker til bedrifter varierer grunnet forskjellige bruksrettigheter på bildefiler.

For pristilbud eller spørsmål om bedfriftsfotografering ta kontakt i kontaktskjema, eller send en e-post til hei@fotostorie.no og jeg vil svare så raskt jeg kan.

Vi var veldig fornøyde og vi liker bildene kjempegodt! Likte godt at bildene ikke føles så oppstilte, men at flere av dem ble tatt i situasjoner som oppsto der og da, samt at hun tok seg god tid.

Vi var veldig fornøyde og vi liker bildene kjempegodt! Likte godt at bildene ikke føles så oppstilte, men at flere av dem ble tatt i situasjoner som oppsto der og da, samt at hun tok seg god tid. Fin variasjon mellom nærbilder og bilder tatt lenger unna. Veldig fin kvalitet på bildene. Prosessen var veldig bra og Taran er veldig profesjonell. Vi likte godt at kontrakt og utvelgelse av bilder fungerte så godt online. Vi vil absolutt anbefale Taran som fotograf! Hun har et godt øye for detaljer og brenner virkelig for det hun gjør. Det at hun et utrolig hyggelig hjelper også :)

Monica

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Følg Fotostorie på Instagram