10 tips til hverdagsdater

Ja, for hva kan du finne på med kjæresten? Jo, sett av tid til flere hverdagsdater. De er faktisk skikkelig undervurdert. Det er så mange koselige ting man kan gjøre bare for å få litt ekstra tid sammen. Bare se 10 av mine beste tips her! Ja, og et tilleggstips er selvsagt å ta med dere fotograf for å forevige daten. Pictures or it didn't happen. Neida. Joda. Neida. Joda.

Men ja, jeg skjønner godt greia, dere har kanskje ofte ikke tid eller glemmer å prioritere det, men det betyr ikke at dere ikke burde det. Tvert i mot! Det trenger jo ikke alltid å være noe fancy, så lenge det føles ut som dere. Ja, og disse tipsene er forresten også perfekte ting dere kan gjøre under en fotografering. For når vi tar bilder så vil jeg at dere skal kjenne på alle de fine følelsene som dere kanskje ikke har tid til å kjenne på like mye i en travel hverdag. En liten hverdagsdate!

Årets fotograf
Oslo Fotograflaug, 2022

Gå tur i skogen

Spise pizza på et gatehjørne

Rusle en tur i byen

Tenne bål og grille marshmallows

Drikke en iskald øl i solnedgangen

Piknik i hagen eller piknik i parken

Spise iskrem på brygga

Lage hjemmelaget mat og drikke rødvin

Ta et kveldsbad

Gå ut for å plukke blomster

Spise frokost i senga

Ha vannkrig

Fotostorie, kjærestepar på en brygge i naturlige omgivelser

Jepp, det å ha vannkrig er også faktisk undervurdert. Jeg lover! Så si ifra hvis du og den du er glad i vil gjøre noe av dette når jeg fotograferer dere, for jeg har så lyst til å være deres femte hjul på vogna.

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!