Bryllup- og livsstilsfotograf

Eventyrlig bryllupsinspirasjon i en fantastisk lupineng

Det var utrolig gøy å få være kreativ sammen med en helt herlig og skikkelig dyktig gjeng denne sommerdagen.🖤 Brudekjole: Kristins Brudesalong, Instagram: @kristinsbrudesalong Dress: Bertoni, Instagram: @bertoni_strommen Hår: Raad, @hairbyraad Sminke: Hair by Kristin @studioalfkristin Barber: Egde Barbershop, Instagram: @edgelillestrom Assistent: Veronica @verafe13 Modeller: Martine Martinsen @martinemartinesen og Terje Tislevoll @tislevoll

Utradisjonelt brudepar i lupineng om sommeren
Brudepar i blomstereng
Brudepar i eventyrlig lupineng
Brudepar i blomstereng
Detaljbilde av brudepars ringer
Brudgom i lupineng
Brudepar i eventyrlig blomstereng
Brudeportrett i blomstereng
Rocka brudeportrett
Nydelig brudepar i lupineng
Forelsket brudepar i blomstereng
Brudgom med truck og hund

Jeg elsker det, gjør du?

Bryllupsfotograf i Lillestrøm

Vi opplevde hele prosessen fra bestilling til selve bryllupsdagen som veldig ryddig og oversiktlig. Hun virket genuint interessert i å gjøre hele prosessen fin for oss. Dette fikk vi et godt inntrykk av ved samtalene i forkant for å bli kjent. På selve dagen under fotograferingen var det bare god stemning, både ved oppstilte fotoer såvel som øyeblikksfotoene som ble til underveis. Taran gjorde alt veldig naturlig. Hun fanget de ekte øyeblikkene på en utmerket måte, mellom både oss som brudepar, og også gjestene noe som vi satte veldig pris på! Vi kommer alltid til å ha med oss disse bildene som minner! Mange av gjestene poengterte for oss under og etter bryllupet hvor hyggelig og flink fotografen var. Så hvis dere ønsker en herlig og profesjonell fotograf med lidenskap for jobben sin - velg Taran/Fotostorie! Vi kan sterkt anbefale henne! Tusen tusen takk for at du foreviget vår drømmedag, Taran!!

Thea + Tor Einar

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Følg Fotostorie på Instagram