Bryllup- og livsstilsfotograf

Eventyrlig bryllupsinspirasjon i en fantastisk lupineng

Det var utrolig gøy å få være kreativ sammen med en herlig og skikkelig dyktig gjeng denne sommerdagen.🖤 Brudekjole: Kristins Brudesalong, Instagram: @kristinsbrudesalong Dress: Bertoni, Instagram: @bertoni_strommen Hår: Raad, @hairbyraad Sminke: Hair by Kristin @studioalfkristin Barber: Egde Barbershop, Instagram: @edgelillestrom Assistent: Veronica @verafe13 Modeller: Martine Martinsen @martinemartinesen og Terje Tislevoll @tislevoll

Utradisjonelt brudepar i lupineng om sommeren
Brudepar i blomstereng
Brudepar i eventyrlig lupineng
Brudepar i blomstereng
Detaljbilde av brudepars ringer
Brudgom i lupineng
Brudepar i eventyrlig blomstereng
Brudeportrett i blomstereng
Rocka brudeportrett
Nydelig brudepar i lupineng
Forelsket brudepar i blomstereng
Brudgom med truck og hund

Jeg elsker det, gjør du?

Fotostorie, kjærestepar på svaberg foran bålet i skumring

Vi vil så absolutt anbefale Taran! Hun tok forlovelsesbilder av oss og hun fikk både stemningen under fotograferingen og bildene til å bli så naturlige og fine. Hun anbefalte tidspunkt og lokasjon slik at vi fikk et helt magisk lys❤️ All dialog og praktiske ting som kontraktssignering har gått så enkelt og elektronisk med Taran👍 Kan ikke vente med å se hvilke fine bilder hun tar i bryllupet vårt 🥰 Tusen takk, Taran!

Katrine + Paul

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Følg Fotostorie på Instagram