Bryllup- og livsstilsfotograf

Eventyrlig bryllupsinspirasjon i en fantastisk lupineng

Det var utrolig gøy å få være kreativ sammen med en herlig og skikkelig dyktig gjeng denne sommerdagen.🖤 Brudekjole: Kristins Brudesalong, Instagram: @kristinsbrudesalong Dress: Bertoni, Instagram: @bertoni_strommen Hår: Raad, @hairbyraad Sminke: Hair by Kristin @studioalfkristin Barber: Egde Barbershop, Instagram: @edgelillestrom Assistent: Veronica @verafe13 Modeller: Martine Martinsen @martinemartinesen og Terje Tislevoll @tislevoll

Utradisjonelt brudepar i lupineng om sommeren
Brudepar i blomstereng
Brudepar i eventyrlig lupineng
Brudepar i blomstereng
Detaljbilde av brudepars ringer
Brudgom i lupineng
Brudepar i eventyrlig blomstereng
Brudeportrett i blomstereng
Rocka brudeportrett
Nydelig brudepar i lupineng
Forelsket brudepar i blomstereng
Brudgom med truck og hund

Jeg elsker det, gjør du?

Bryllupsfotografering - Fotostorie - Nydelig brudepar i magisk solnedgang

Vi opplevde hele prosessen med Fotostorie som veldig profesjonell, vi har blitt godt ivaretatt, godt informert underveis og følt oss hørt på våre ønsker og ideer. Vi er super fornøyde med fotograferingen under alle deler av bryllupet vårt, både før vielse, under vielse, selve fotograferingen og under middagen i lokalet. Fotostorie har virkelig klart å fange alle store og små øyeblikk. Når vi nå ser tilbake på bildene kommer de samme gode følelsene i oss som på selve byllypsdagen, bildene er så "spot on"! Neste gang vi trenger fotograf er det ingen tvil om hvem vi skal velge, så klart blir det Fotostorie!

Madelen + Glenn

Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Følg Fotostorie på Instagram