Hvordan planlegge et bryllup?

For hvor i alle dager begynner vi egentlig? Det er alltid fint å få inspirasjon på Pinetrest og finne tips på Google, men nå skal jeg fortelle dere hva som kan være lurt å begynne med isteden!

Jo, vet du hva? Det aller første jeg vil at dere skal gjøre er å sette dere ned og finne noe å skrive på. Tenk på de bryllupene dere selv har vært i. Hva likte dere med de? Og hva likte dere ikke? Hvis dere ikke har vært i så mange bryllup, så tenk på hva du vet om bryllup og hvilke ting du tenker at er vanlig. Hva liker dere? Hva liker dere ikke?

Forelsket brudepar på bryllupsdagen
Brudepar holder hender under vielsen
Brud gjør seg klar til den store dagen

Så vil jeg at dere tenker på hva dere gleder dere til med det å gifte seg. Er det seremonien? Kjolen? Er det festen? Maten? Blomstene? Eller er det alt sammen? Hva er det viktigste for dere?

Da har dere plutselig kanskje noen ting på lista som er viktigere enn andre og som kan gjøre det enklere å planlegge resten.

For hvis dere finner ut at dere ikke er så opptatt av kake, så trenger dere ikke kutte kake, eller i det hele tatt servere kake!

Hvis dere finner ut at dere ikke er så opptatt av treretters, men elsker streetfood, så server streetfood fra en foodtruck eller lei en som kan lage et skikkelig gourmet grillmåltid da vel!

Hvis dere finner ut at dere ikke liker det tradisjonelle, men vil ha en skikkelig fest, så ha fest!

Hvis dere finner ut at dere vil gifte dere i en blomstereng, så gift dere i en blomstereng!

Ja, og selvsagt, hvis dere finner ut at dere elsker tradisjonelle bryllup, så for all del, kjør på med tradisjoner! Bare ikke gjør det kun fordi du har en tanke om hvordan ett bryllup skal være.

Husk at dere ikke MÅ gjøre noe som helst! For det er ingen andre enn dere to som bestemmer.

Det er deres dag! Gjør det personlig!

- Taran

PS: Flere tips til hva som er lurt å tenke på når du planlegger resten kan du finne HER.

Brudepar løper for å rekke vielsen
Nydelig brudebukett fra Kirsten Westergaard
Første kyss
Detaljbilde av hender
Brudepar i vinden
Brudepar i solnedgang
Pyntet til vielse
Nydelig brudepar ved vannet
Klar for å bevare dine øyeblikk?

Hvis du ønsker å fryse tiden og ta vare på en liten del av deres liv, så send en uforpliktende henvendelse da vel! Jeg gleder meg til å høre fra deg!